Wat geef je de meester of juf cadeau aan het einde schooljaar?
8 jun, 2022
Wat geef je de meester of juf cadeau aan het einde schooljaar?

Het is weer zo ver; het einde van het schooljaar is daar! Een mooi moment om je waardering voor de meester of juf te tonen. Op vele scholen doen ze aan meester en juffendag, 1 dag in het jaar waarop je de meesters en juffen kan bedanken voor hun inzet of waarop de leraren hun eigen verjaardag vieren. Er wordt wel eens geroepen dat leraren liever geen traktatie ontvangen bij elk kind, maar daar twijfel ik persoonlijk aan (want wie wil dat nou niet?! ;-P)

Maar even over die cadeaus, want stel je eens voor dat de juf 26x een doosje chocolade krijgt of de meester 26x een douchegelletje. Of bloemen, een paar dagen voor je op vakantie gaat. Nee, dat kan dus niet.

Bundel je krachten en koop samen met de andere ouders een cadeau waar de meester echt iets aan heeft. En laten wij nou de perfecte cadeaus hebben voor kleutermeesters en -juffen.

Bij Haked koop je de leukste haakpatronen, bijbehorende garens en pakketten voor handpoppen bij prentenboeken. Houdt de leerkracht zelf van haken? Geef dan het pakket met het haakpatroon en heeft de leerkracht wat te knutselen. Geen creatieve leraar? Vraag dan een ouder uit de klas of een handige oma.

Tip; ga je het haakpatroon cadeau geven? Geef dit aan bij je bestelopmerkingen, dan printen wij het haakpatroon voor je uit. 

sfeerfoto handpop harry gehaakt met vuilnisbak vlinder en boek huis van harry

Cadeau kleuter juf of meester

Een kleuterjuf of meester vindt het erg leuk cadeaus te ontvangen wat ze ook weer kunnen gebruiken in de klas. Denk bijvoorbeeld aan;

 Heb je zelf nog leuke tips wat wij kunnen haken voor een juf of meester? Laat het ons weten!

 

Wil je deze pagina delen? Kies dan hier voor delen in je RSS feed, op Facebook, Twitter, Pinterest of in Whatsapp.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde blogs

Informatiebrief

Wil je meer informatie over leuke dingen die je kunt haken voor in de klas? Tips voor hoe je veilig kunt haken voor kinderen? Meld je aan voor de informatiebrief Haken voor in de klas.