Hulp nodig? Bel ons of neem contact op via whatsapp

FAQ

Je bent begonnen met het haken van een haakpatroon, wat leuk! Het is begrijpelijk als je vragen hebt. Er zijn zo veel ontwerpers en iedereen heeft een eigen stijl. En zo veel mensen zo veel wensen, de één leest een haakpatroon op de ene manier en de ander op een andere manier. Allemaal afwegingen die ik als ontwerper maak bij aanpassingen in een haakpatroon. Het haakpatroon wordt op mijn manier geschreven en ik laat hem altijd testen door een paar testers. Deze testers zijn vaak verschillende personen met verschillende haakachtergronden.

Voor een haakpatroon gepubliceerd wordt hebben al verscheidene mensen naar gekeken. Maar dit geeft geen garanties. Het is wel eens gebeurd dat een haakpatroon door 6 verschillende mensen getest is, maar niemand opgemerkt heeft dat er een compleet deel ontbrak. Zelfs toen het patroon te koop stond, en door veel mensen gehaakt was duurde het alsnog een dik jaar voordat iemand het opmerkte.

Zo zie je maar, een foutje kan er door glippen en dan nog kan het heel lang duren voordat het opgelost wordt. Ook bij het oplossen van een foutje is het voor mij altijd een afweging of ik het haakpatroon aanpas op de website. Als ik dit doe hebben alle mensen die daarvoor het haakpatroon hebben aangeschaft geen toegang meer tot het patroon. Als al die mensen dan mij gaan mailen om opnieuw het haakpatroon te ontvangen ben ik erg lang bezig.

Mede daardoor is deze pagina in het leven geroepen. Direct op het moment dat ik een vraag van iemand krijg over een haakpatroon zorg ik dat de informatie op deze pagina staat. Zo is alle informatie voor iedereen beschikbaar en kun jij direct verder met haken. Mij mailen of een berichtje sturen mag natuurlijk ook, ik probeer je zo goed mogelijk te helpen.

Hieronder vind je de verschillende FAQ’s, klik op de link voor meer info.