Hulp nodig? Bel ons of neem contact op via whatsapp

Retourneren

Retourneren

Het is niet mogelijk haakpatronen te retourneren. Weet je niet zeker of het haakpatroon is wat je zoekt, of of je mijn haakpatronen leuk vindt? Neem dan contact met me op of bestel een gratis haakpatroon om het even uit te proberen.

Bestel je haakgaren of haakaccessoires en wil je deze retour sturen dan betaal je zelf de verzendkosten. Je krijgt de waarde van de producten terug gestort op je rekening, via de betaalprovider Mollie. Stuur je het pakket terug via GLS dan betaal ik de retourkosten, neem vooraf contact met me op. Dan zal ik je een retourlabel via de mail aanleveren.

Ook is het mogelijk je levering binnen 14 dagen te herroepen. Lees hierover meer in de algemene voorwaarden. Wil je meer informatie of heb je hulp nodig, neem dan gerust contact met me op.

Weet je niet zeker welk garen je moet bestellen? Het is mogelijk samples aan te vragen, je betaalt dan € 3,95 voor 5 kleuren garen. Je ontvangt een envelop met per kleur ongeveer 10 cm garen. Uiteraard zijn de garens gemerkt zodat je weet welke kleurnummers het zijn. Wil je meer kleuren ontvangen, dan betaal je een meerprijs. Neem contact met me op voor meer informatie.

Bij het bestellen in mijn webshop ga je akkoord met deze voorwaarden.