Hulp nodig? Bel ons of neem contact op via whatsapp

Haakpatronen verkopen

Wil jij je haakpatronen verkopen? Maak je zelf wel eens iets leuks, en zou je het leuk vinden geld te verdienen met haakpatronen maken?

Bij Haked heb je de mogelijkheid je haakpatronen te verkopen. Je kan je haakpatroon rechtenvrij verkopen voor een vast bedrag of je behoudt de rechten op het haakpatroon en ontvangt een percentage per verkocht haakpatroon. Hoe hoog deze bedragen zijn hangt af van het haakpatroon, de moeilijkheid van het patroon en populariteit.

Voorwaarden voor het verkopen van je haakpatronen zijn dat de patronen van jou zelf zijn. Je mag de patronen niet vertaald hebben uit een andere taal of overgeschreven hebben van een ander bestaand patroon.

 

Ja, ik wil graag mijn patronen verkopen op Haked

Wat Haked voor je doet is de administratieve rompslomp, verkoop en promotie van het haakpatroon.

Wat jij doet is een leuk haakpatroon aanleveren en foto’s van het gehaakte object. Wil je dat ik foto’s maak? Dan reken ik hier een bedrag voor en heb ik het gehaakte project van je nodig. Uiteraard ontvang je deze na verloop van tijd weer. 

Wil je meer weten? Vul dan het contactformulier op deze pagina in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Bij het verkopen van een haakpatroon komt veel kijken. De opmaak van het bestand, het online plaatsen van een patroon, het onderhouden van een webshop, social media bijhouden. En dan, als je haakpatroon eenmaal verkoopt de afhandeling met de klant en de administratie. En daarnaast heb je nog alle kosten, een website online houden kost geld, een betaling ontvangen van een klant kost geld. Allemaal taken en kosten die Haked je uit handen neemt. 

Hoeveel je betaalt krijgt is ook afhankelijk van hoeveel werk je zelf doet. Een paar voorbeelden; je hebt een leuke knuffel gemaakt en op een kladje geschreven hoe je dit deed. Daarbij heb je een foto, maar de knuffel heb je al cadeau weggegeven. Wij zullen het haakpatroon voor je uitwerken, opnieuw haken en vervolgens foto’s maken. In dit geval doe je zelf het minste werk voor de verkoop van jouw haakpatroon. Je krijgt hiermee het laagste percentage uitbetaalt, of het laagste vaste bedrag voor het rechtenvrije patroon. 

Wanneer je zelf een haakpatroon van een kleedje hebt uitgewerkt, mooie foto’s hebt gemaakt en een duidelijke werkbeschrijving hebt gemaakt, heb je veel werk verricht. Je ontvangt dan de hoogste percentage of vast bedrag voor een haakpatroon. 

Haakpatronen bij Haked worden meestal in vaste prijs categorieën ingedeeld, maar we zullen per haakpatroon bekijken wat een mooi tarief is voor de losse verkoop. 

Wat andere ontwerpster zeggen over de diensten van Haked

Het verkopen op Haked ervaar ik als erg prettig, het scheelt me op drukke dagen al gauw 2 uur per dag. Uren die ik normaal nodig had om alle betalingen te controleren en klanten te mailen, maar nu kan gebruiken om ontwerpen te maken. Daarnaast is het prettig dat Haked al vele volgers heeft, je hebt gelijk een groot aantal nieuwe klanten voor je haakpatronen.

Sofie

Eigenaar/ontwerpster, Craftygenesindonesia

Haakpatronen ontwerpen geeft me heel veel energie! Een website onderhouden zie ik nu niet zitten met mijn jonge gezin, daarom was ik erg blij dat ik mijn haakpatronen op Haked kon gaan verkopen. Margot geeft me tips voor het maken van nieuwe patronen en ik haak ze met veel plezier!

Coline

Eigenaar/Ontwerpster, Cohaakt

Kom jij ook bij Team Haked?

Wil je meer weten? Heb je een leuk haakpatroon wat ik van je mag overnemen? Laat het me weten! Vul het formulier op deze pagina in of mail naar margot@haked.nl

Ja, ik wil graag mijn patronen verkopen op Haked