Haken voor in de klas

Na groot succes van de informatiebrief Haken voor in de klas heb ik besloten een ebook uit te brengen over dit onderwerp!

Stel jij jezelf wel eens de vraag: “wat kan ik haken voor in de klas?” Zoek je leuke haakwerkjes die je voor gebruik in de klas kan haken? Wil je weten hoe je je projecten veilig haakt zodat ze gebruikt kunnen worden in de klas? Dan is dit e-book ‘Haken voor in de klas’ net wat voor jou!

In dit ebook lees je hoe je gehaakte objecten veilig haakt en op welke manier je ze gebruikt in de klas. Tips voor projecten zoals Alfabet tot Veilig leren lezen, van Handpoppen tot de Dagen van de week, maar ook gewoon simpele vormen of leuke diertjes.

E-book Haken voor in de klas

Je leest niet hoe je leert haken, het e-book bevat ook geen haakpatronen voor handpoppen of andere knuffels. Maar ik geef je wel tips over het gebruik van de juiste materialen en de afwerking van knuffels zodat je veilig gehaakte objecten meeneemt de klas in. Want in de klas staat veiligheid natuurlijk voorop!

Om je goed van start te kunnen laten gaan heb ik wel diverse patronen toegevoegd voor basis vormen zoals een vierkant, kubus of driehoek. De haakpatronen voor deze vormen staan in het laatste hoofdstuk van dit boek.

Richtlijnen voor dit ebook;

Dit is geen boek om uit te printen of om in geprinte vorm te lezen, dit is een e-book. Lees dit e-book bij voorkeur op je tablet of telefoon. Klik op de onderstreepte woorden in de tekst om naar de verschillende websites te gaan. Heb je een Pinterest pagina? Je kan je aanmelden voor mijn Pinterest bord en zo de handige linkjes makkelijk terug vinden. Op dit Pinterest bord vind je secties voor de verschillende hoofdstukken en daarin staan alle verwijzingen naar verschillende websites.

Heb je vragen of kun je hulp gebruiken? Neem contact met me op door te mailen naar margot@haked.nl of gebruik de whatsapp knop rechts onderin je beeldscherm. 

Er worden verschillende onderwerpen besproken zoals;

 • Hygiëne en veiligheid
 • Rituelen in de klas
 • Alfabet en letters
 • Cijfers en getallen
 • Handpoppen en vingerpopjes
 • Thema’s haken
 • Seizoenen
 • Sinterklaas
 • Haakpatroon pepernoten
 • Gereedschappen haken
 • Basis haakpatronen vormen

Schaf je het ebook aan? Zorg dan dat je aangemeld blijft voor de nieuwsbrief, je ontvangt dan nog een kortingscode voor een haakpatroon van Margot – Haked.

Disclaimer; Zoals ik al al zei, veiligheid staat voorop. Besef je dat jij verantwoordelijk bent voor jouw gehaakte objecten. Met deze tips maak je je gehaakte objecten veiliger, maar houdt altijd toezicht bij het gebruik van gehaakte objecten bij (kleine) kinderen. 

 

Ander leuk leesvoer; blogs

Temperatuurdeken haken 2023

Temperatuurdeken haken 2023

Elk jaar een terugkerend onderwerp; een temperatuurdeken haken. Val jij onder de liefhebbers of onder de "haters"? (Haters natuurlijk tussen aanhalingstekens, want wie haat er nou haken en handwerk?) Wat ik bedoel te zeggen is dat er in haakland een groep liefhebbers...

Kerststal haken

Kerststal haken

Het duurt niet lang meer of het is kerst. De tijd van lichtjes, kerstbomen, mooie versiering, bezinning en natuurlijk kerststallen. Wij hebben altijd een kerststalletje in huis gehad. Eerst zo'n stenen setje en toen de kinderen er mee gingen spelen een Dick Bruna...

Haakpatronen lezen, haken, bewaren en gebruiken

Haakpatronen lezen, haken, bewaren en gebruiken

Je gaat haken! Je hebt een leuk patroon gevonden, de techniek heb je inmiddels wel onder de knie. Of je nou beginnend of gevorderd haakster bent, dit blog is voor iedereen die digitaal haakpatronen zoekt en koopt. Want op Haked vind je de leukste haakpatronen en heb...