Hulp nodig? Bel ons of neem contact op via whatsapp

Haken voor in de klas

Na groot succes van de informatiebrief Haken voor in de klas heb ik besloten een ebook uit te brengen over dit onderwerp!

Stel jij jezelf wel eens de vraag: “wat kan ik haken voor in de klas?” Zoek je leuke haakwerkjes die je voor gebruik in de klas kan haken? Wil je weten hoe je je projecten veilig haakt zodat ze gebruikt kunnen worden in de klas? Dan is dit e-book ‘Haken voor in de klas’ net wat voor jou!

In dit ebook lees je hoe je gehaakte objecten veilig haakt en op welke manier je ze gebruikt in de klas. Tips voor projecten zoals Alfabet tot Veilig leren lezen, van Handpoppen tot de Dagen van de week, maar ook gewoon simpele vormen of leuke diertjes.

E-book Haken voor in de klas

Je leest niet hoe je leert haken, het e-book bevat ook geen haakpatronen voor handpoppen of andere knuffels (wel gratis haakpatronen voor basis voorwerpen!).

Maar ik geef je tips over het gebruik van de juiste materialen en de afwerking van knuffels zodat je veilig gehaakte objecten meeneemt de klas in. Want in de klas staat veiligheid natuurlijk voorop!

Richtlijnen voor dit ebook;

Dit is geen boek om uit te printen of om in geprinte vorm te lezen, dit is een e-book. Lees dit e-book bij voorkeur op je tablet of telefoon. Klik op de onderstreepte woorden in de tekst om naar de verschillende websites te gaan. Heb je een Pinterest pagina? Je kan je aanmelden voor mijn Pinterest bord en zo de handige linkjes makkelijk terug vinden. Op dit Pinterest bord vind je secties voor de verschillende hoofdstukken en daarin staan alle verwijzingen naar verschillende websites.

Heb je vragen of kun je hulp gebruiken? Neem contact met me op door te mailen naar margot@haked.nl of gebruik de whatsapp knop rechts onderin je beeldscherm.

Er worden verschillende onderwerpen besproken zoals;

 • Hygiëne en veiligheid
 • Rituelen in de klas
 • Alfabet en letters
 • Cijfers en getallen
 • Handpoppen en vingerpopjes
 • Thema’s haken
 • Seizoenen
 • Sinterklaas
 • Haakpatroon pepernoten
 • Gereedschappen haken
 • Basis haakpatronen vormen

Schaf je het ebook aan? Zorg dan dat je aangemeld blijft voor de nieuwsbrief, je ontvangt dan nog een kortingscode voor een haakpatroon van Margot – Haked.

Gratis haakpatronen

In dit e-book ontvang je vele tips voor leuke objecten. Maar er zitten ook GRATIS haakpatronen in dit ebook. Om je goed van start te kunnen laten gaan heb ik diverse gratis haakpatronen toegevoegd voor basis vormen zoals een vierkant, kubus of driehoek. De haakpatronen voor deze vormen staan in het laatste hoofdstuk van dit boek.

 

Disclaimer; Zoals ik al al zei, veiligheid staat voorop. Besef je dat jij verantwoordelijk bent voor jouw gehaakte objecten. Met deze tips maak je je gehaakte objecten veiliger, maar houdt altijd toezicht bij het gebruik van gehaakte objecten bij (kleine) kinderen. 

 

Bestel hier het e-book haken voor in de klas

Ander leuk leesvoer; blogs

Haken voor Pasen

Haken voor Pasen

Haken voor Pasen: Ontdek Creatieve Patronen en Ideeën! Welkom bij onze inspirerende blog over haken voor Pasen! Ben je op zoek naar leuke en creatieve haakpatronen om je huis te versieren voor het voorjaar? Leuke paaspatronen die je huis opvrolijken in de lente? Dan...

Valentijn hartjes haken

Valentijn hartjes haken

💖 Haak met Liefde: Gratis Patroon voor Valentijnshartjes 💖 Wil jij deze leuke valentijn hartjes haken? Lees dan dit blog voor het gratis haakpatroon. Onderaan het blog staat de video met een uitgebreide beschrijving. Handig van de video is dat je deze op het eigen...

Wat is het leukste haakpatroon voor Valentijn?

Wat is het leukste haakpatroon voor Valentijn?

Nog een maandje en dan is het valentijn, een leuk moment om even de mooiste valentijn haakpatronen met je door te nemen. Want op Haked bestel je uiteraard de leukste haakpatronen! Haakpatronen die beschikbaar zijn op Haked zijn afkomstig van diverse ontwerpers. Wij...