Hulp nodig? Bel ons of neem contact op via whatsapp

Haken voor in de klas

Na groot succes van de informatiebrief Haken voor in de klas heb ik besloten een ebook uit te brengen over dit onderwerp!

Stel jij jezelf wel eens de vraag: “wat kan ik haken voor in de klas?” Zoek je leuke haakwerkjes die je voor gebruik in de klas kan haken? Wil je weten hoe je je projecten veilig haakt zodat ze gebruikt kunnen worden in de klas? Dan is dit e-book ‘Haken voor in de klas’ net wat voor jou!

In dit ebook lees je hoe je gehaakte objecten veilig haakt en op welke manier je ze gebruikt in de klas. Tips voor projecten zoals Alfabet tot Veilig leren lezen, van Handpoppen tot de Dagen van de week, maar ook gewoon simpele vormen of leuke diertjes.

E-book Haken voor in de klas

Je leest niet hoe je leert haken, het e-book bevat ook geen haakpatronen voor handpoppen of andere knuffels (wel gratis haakpatronen voor basis voorwerpen!).

Maar ik geef je tips over het gebruik van de juiste materialen en de afwerking van knuffels zodat je veilig gehaakte objecten meeneemt de klas in. Want in de klas staat veiligheid natuurlijk voorop!

Richtlijnen voor dit ebook;

Dit is geen boek om uit te printen of om in geprinte vorm te lezen, dit is een e-book. Lees dit e-book bij voorkeur op je tablet of telefoon. Klik op de onderstreepte woorden in de tekst om naar de verschillende websites te gaan. Heb je een Pinterest pagina? Je kan je aanmelden voor mijn Pinterest bord en zo de handige linkjes makkelijk terug vinden. Op dit Pinterest bord vind je secties voor de verschillende hoofdstukken en daarin staan alle verwijzingen naar verschillende websites.

Heb je vragen of kun je hulp gebruiken? Neem contact met me op door te mailen naar margot@haked.nl of gebruik de whatsapp knop rechts onderin je beeldscherm.

Er worden verschillende onderwerpen besproken zoals;

 • Hygiëne en veiligheid
 • Rituelen in de klas
 • Alfabet en letters
 • Cijfers en getallen
 • Handpoppen en vingerpopjes
 • Thema’s haken
 • Seizoenen
 • Sinterklaas
 • Haakpatroon pepernoten
 • Gereedschappen haken
 • Basis haakpatronen vormen

Schaf je het ebook aan? Zorg dan dat je aangemeld blijft voor de nieuwsbrief, je ontvangt dan nog een kortingscode voor een haakpatroon van Margot – Haked.

Gratis haakpatronen

In dit e-book ontvang je vele tips voor leuke objecten. Maar er zitten ook GRATIS haakpatronen in dit ebook. Om je goed van start te kunnen laten gaan heb ik diverse gratis haakpatronen toegevoegd voor basis vormen zoals een vierkant, kubus of driehoek. De haakpatronen voor deze vormen staan in het laatste hoofdstuk van dit boek.

 

Disclaimer; Zoals ik al al zei, veiligheid staat voorop. Besef je dat jij verantwoordelijk bent voor jouw gehaakte objecten. Met deze tips maak je je gehaakte objecten veiliger, maar houdt altijd toezicht bij het gebruik van gehaakte objecten bij (kleine) kinderen. 

 

Bestel hier het e-book haken voor in de klas

Ander leuk leesvoer; blogs

Haken voor de voorleesdagen 2024

Haken voor de voorleesdagen 2024

Hoi allemaal! Wat leuk dat je mijn blog leest. Vandaag neem ik je mee in de betoverende wereld van de Nationale Voorleesdagen in Nederland en uiteraard heb ik daar bijpassende haakpatronen bij. Lees verder en ontdek hoe je jouw liefde voor voorlezen kunt combineren...

Hoe zie je of een haak foto met AI gemaakt is?

Hoe zie je of een haak foto met AI gemaakt is?

De laatste tijd zie je steeds vaker mooie plaatjes voorbij komen op social media. Plaatjes waarbij een patroon gevraagd wordt. In veel gevallen is er geen patroon beschikbaar omdat de foto's met AI gegenereerd zijn. Klinkt stom misschien, zelfs wij gebruiken wel eens...

Einde vakantie korting!

Einde vakantie korting!

Een zomerse bries, lange avonden gevuld met lachen en creatieve projecten in de zon... De zomervakantie is een tijd waarin we onze passies verkennen en nieuwe hobby's ontdekken of gewoon verder gaan met onze vertrouwde hobbies. Heb jij tijdens de vakantie de haaknaald...