Gratis patroon van Sofie Versluys, Craftygenesindonesia

Meld je nu aan om het gratis haakpatroon van Sofie Versluys – Craftygenesindonesia te ontvangen

Sofie heeft een heel leuk haakpatroontje gemaakt, bekend van een tv-programma. Wil jij dit gele knuffeltje haken? Meld je dan aan en volg de instructies op. Je ontvangt het haakpatroon voor het grote knuffeltje.

 

Vul hieronder je gegevens in om het gratis* patroon te ontvangen. Als eerste ontvang je een email om je inschrijving te bevestigen. Pas wanneer je je emailadres hebt bevestigt ontvang je een mail met instructies voor het downloaden van het haakpatroon.

(Het kan 2 uur duren voordat je de email ontvangt)

* Je ontvangt (na het doorlopen van alle stappen) het haakpatroon gratis in je mail. Hiermee wordt je ook aangemeld voor de emaillijst van Sofie Versluys Haked en ontvang je een paar haakgerelateerde emails. Ben je al eerder aangemeld voor de nieuwsbrief? Dan kun je hieronder alsnog je mailadres invullen. 

 

Je dient Haked toestemming te geven om je te mogen mailen om dit gratis haakpatroon te kunnen ontvangen. Ontvang je de email met de volgende aanwijzingen niet? Check dan je voorkeuren die je hebt opgegeven;

  • Klik onder in de laatste mail die je van Haked hebt ontvangen op voorkeuren aanpassen.
  • Geef vervolgens aan dat je alle emails van Haked wil ontvangen.

Kom je er niet uit? Maak dan gebruik van de whatsapp knop rechtsonderin beeld of neem contact met ons op.

Aanmelden voor het gratis patroon van Sofie

* indicates required
/ ( dd / mm )

Selecteer de optie waar je Haked.nl toestemming voor geeft:

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven voor de nieuwsbrief door onder in de mail op de knop uitschrijven te drukken.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Het haakpatroon is alleen voor persoonlijk gebruik en mag NIET worden gecopieerd, verdeeld, vertaald, verkocht, gepubliceerd, online geplaatst worden, geclaimd als uw design/patroon … in gelijk welke vorm (zelfs niet een deel er van) zonder toestemming van Sofie Versluys.

Mocht je vragen hebben over het patroon, stuur Sofie gerust een berichtje in de volgende plaatsen:

Bekijk andere leuke haakpatronen van Sofie Versluys

Meer weten? Stuur me een mail op margot@haked.nl