Verzending

Verzending

Levertijd

Digitale haakpatronen woren direct na betaling via de email verstuurd. Kies je voor directe bankoverschrijving? Hou dan rekening met een langere verwerkingstijd.

Voor alle producten die verzonden worden geldt; op werkdagen voor 12 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Dit houdt in dat wij het pakketje dezelfde dag nog versturen. In de meeste gevallen ontvang jij je pakket binnen 24 uur.

 

Kosten

Nederland en België

99% van de zendingen gaan via DHL, alleen kleine producten die los besteld worden gaan via PostNL brievenbuszendingen. Onze voorkeur heeft zendingen via DHL omdat deze met een track en trace code verstuurd kunnen worden.. De producten die bij los besteld met de post verstuurd worden zijn; veiligheidsoogjes, stopnaalden en stekenmarkeerders. Bij deze producten betaal je in de webshop geen verzendkosten, deze zijn in de prijs meegerekend.

Voor zendingen in Nederland en België heb je keuze uit de volgende opties;

  • Gratis verzenden – Op geselecteerde producten of boven €50,-
  • Afleveren op een DHL servicepoint; €4,50
  • Thuisbezorgen door DHL: €4,99
  • Avondbezorging (tussen 17.30 en 22.00 uur); €6,99
  • Zaterdagbezorging; €6,99
  • Het is ook mogelijk je pakket af te halen in Assen, je ontvangt dan van mij bericht wanneer je pakket klaar ligt.

Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden! Kies voor de optie gratis verzenden bij het afrekenen. Heb je gekozen voor avond- of zaterdagbezorging? Dan betaal je €2,00 servicekosten voor deze optie.

Buitenland overig

Op dit moment kan ik verzending aanbieden in Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. De verzending zal gaan via PostNL en bedraagt 19,95 inclusief BTW. Er is geen verschil tussen brievenbuspost en pakketpost. Mocht je slechts een klein voorwerp willen bestellen, neem dan contact met me op, dan kijk ik naar de mogelijkheden.

Retouren vanuit het buitenland zijn voor eigen kosten. Weet je niet zeker of het product is wat je zoekt, neem dan contact met me op dan help ik je verder.

In de winkelwagen wordt automatisch de hoogste klasse berekent. Mocht je geen verzendkosten willen betalen? Dan heb je de mogelijkheid om de bestelling bij mij op te halen in Assen. Stuur me daarvoor een mail op margot@haked.nl.

Pakketjes worden verzonden via DHL. DHL stuurt een mail met tijdstip wanneer je het pakketje kan verwachten. In de meeste gevallen ontvang jij je pakket binnen 24 uur na verzending.