Hulp nodig? Bel ons of neem contact op via whatsapp

Moppereend

Moppereend op reis. En daar lag hij dan, moppereend. Ik had hem gehaakt voor mijn dochter en ik heb geprobeerd het haakpatroon te verkopen. Helaas mag dit niet. (Haakpatroon handpop eend kopen? Klik hier!] Dan zit er niks anders op. Moppereend is samen met het boek mee geweest naar school. Erg leuk. De kindjes hebben ervan genoten! En toen lag moppereend weer bij ons in de kast. Wat zonde toch? 

Moppereend op reis

En zo ontstond moppereend op reis. Wij kennen een heleboel kindjes waarvan ik zeker weet dat ze het erg leuk zouden vinden om moppereend even te lenen. Want dat is het idee, je leent moppereend en het boek een paar dagen en daarna geef je hem weer door aan een andere juf, meester, vader, moeder of kleuterleidster. Vind je het boek zo leuk? Koop hem dan zelf bij bol.com; 

Hoe doe je mee?

Het idee is simpel; lees met je klas, in de bibliotheek of gewoon thuis moppereend met je kindjes en geef de tas met het boek en de handpop door. Je kan het boek aan een juf of meester geven, maar een kleuterleid(st)er of vader, moeder, opa of oma mag natuurlijk ook.

Voor je het boek doorgeeft schrijf je je naam, woonplaats en de datum achterin. Zo zien we welke reis moppereend gemaakt heeft. Ben je aan het einde van de lijst? Stuur moppereend dan terug naar het adres hier onderaan.

Nb. Zorg je goed voor moppereend en het boek? Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, stuur moppereend dan terug naar zijn thuisadres; rietveld 19, 9407 GN, Assen. (Stuur je je bankrekeningnummer mee? Dan stort ik je de verzendkosten retour)

Handpop moppereend en het boek moppereend blijven te allen tijde eigendom van Haked.nl, Rietveld 19, 9407 GN, Assen.

Vind ik leuk!

Stuur mij een fotootje van hoe het met moppereend gaat, vind ik leuk! Mail naar margot@haked.nl