Hulp nodig? Bel ons of neem contact op via whatsapp

Spring Kortingsactie!

Welkom bij Haked – Jouw bestemming voor creatieve haakpatronen

Bij Haked geloven we in het omarmen van de seizoenen en het verspreiden van vreugde, zelfs als het weer ons een beetje in de steek laat. Daarom introduceren we met plezier onze Spring Kortingsactie! Dit weekend bieden we een speciale traktatie aan alle haakliefhebbers: 15% korting op al onze digitale haakpatronen. Het enige wat je hoeft te doen is de kortingscode ‘Spring’ gebruiken bij het afrekenen.

15% korting met de code ‘Spring’

Waarom deze korting? Omdat we begrijpen dat de overgang naar de lente soms wat uitdagend kan zijn. De klok is verzet, maar het weer is nog grillig en dat kan invloed hebben op onze gemoedstoestand. Dus waarom niet wat vrolijkheid toevoegen aan je haakprojecten? Neem deel aan onze actie en vind jouw nieuwe favoriete patroon om mee aan de slag te gaan!

Alle digitale haakpatronen

Onze getalenteerde ontwerpsters bij Haked hebben hun beste werk samengebracht voor deze speciale gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een schattig amigurumi-patroon, een prachtige deken, of een trendy accessoire, we hebben voor elk wat wils. Blader door onze collectie en ontdek de eindeloze mogelijkheden die het haken te bieden heeft. Vergeet niet, de korting is alleen geldig dit weekend, dus grijp deze kans terwijl je kunt!

Voorwaarden kortingsactie

Het mooiste is dat er geen voorwaarden zijn verbonden aan de korting, je kan op elk digitaal haakpatroon korting krijgen.

  • 15% korting
  • Gebruik de code ‘Spring
  • Alleen geldig op zaterdag 6 april en zondag 7 april 2024

Bij Haked willen we niet alleen haakpatronen verkopen; we willen een gemeenschap van creatieve zielen bouwen die elkaar inspireren en ondersteunen. Dus deel jouw projecten met ons op sociale media met de hashtag #HakedSpring en laat zien wat je hebt gemaakt!

Dus waar wacht je nog op? Haal die haaknaald tevoorschijn, kies je favoriete garen, en laat je creativiteit bloeien! We kunnen niet wachten om te zien wat je maakt. Happy Haken! 🌷

Haakpatronen van verschillende ontwerpsters