Hulp nodig? Bel ons of neem contact op via whatsapp

Meld je hier aan als je updates wilt ontvangen over de haakpatronen handpop eekhoorn en vos. We houden je op de hoogte via de email. Vergeet niet de email te bevestigen en het mailadres aan je veilige afzenders toe te voegen.

Haakpatroon Handpop Vos en Handpop Eekhoorn

Bij het prentenboek van het jaar 2024 hebben we een tweetal handpoppen ontworpen. De vos en de eekhoorn stonden al veel langer op mijn lijstje, ik heb immers al eerder de bosdieren gehaakt. Qua handpoppen haakte ik al eerder een beer en aangezien er meerdere boeken zijn met eekhoorns en vossen leek me dit een waardevolle toevoeging aan mijn haakpatronen collectie.

Wil jij de haakpatronen en benodigdheden met korting kopen? Meld je dan aan voor deze interesselijst. Je ontvangt een bericht wanneer de patronen te koop zijn en een leuke kortingscode om te gebruiken.

Je kan je niet meer aanmelden voor de interesselijst. De haakpatronen handpop Vos en handpop Eekhoorn zijn te bestellen op Haked.nl

 

De handpoppen zijn al gemaakt, de haakpatronen moeten verder uitgewerkt worden en vooral getest. Bij mijn eigen eerste test kwam ik erachter dat er toch wel wat essentiele zaken in het patroon miste. Erg goed dus om nog even goed te testen voor de patronen online komen. Helaas is dat gewoon een tijdrovend klusje. Maar alles om ervoor te zorgen dat jij straks een patroon ontvangt wat goed is.