De leukste kerst haakpatronen
7 okt, 2022

Oktober is van start, de herfst is begonnen en ik begin er al wel zin in te krijgen; de kerst. Jij ook? In dit blog geef ik je tips voor de leukste haakpatronen deze winter. Ideeën voor nieuwe patronen om te haken. Maar voor de knutselaars onder ons zijn er ook een paar leuke projecten die je niet hoeft te haken maar op een andere manier kan maken. Lees gauw verder!

Kerst haken Nederlands patroon

Zoek je leuke Nedelandstalige haakpatronen voor kerst projecten? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Sofie Versluys van Craftygenesindonesia heeft verschillende prachtige kerst ontwerpen gemaakt en verkoopt deze op onze website. Alle patronen van Sofie zijn verkrijgbaar in het engels- en nederlandstalig. Er zijn haakpatronen van de kerstman, vrouw, sneeuwpop en rendier, kerstkrans, kaarsen, kerststalletjes, een kerstdorpje maar ook een grote kerststal compleet met stal, dieren en koningen. Neem gerust eens een kijkje in de categorie van Sofie. Wat wil jij nog graag maken?

Hiernaast zie je de Gloria Kerst kaars, een patroon van Sofie Versluys. Wil jij dit patroon haken? Scroll dan naar beneden om het patroon te kopen.

Zoek je een haakpatroon kerst geschikt voor beginners? De haakpatronen van Sofie zijn voorzien van vele foto’s en hierdoor eenvoudig te begrijpen. Mocht je er onverhoopt niet uitkomen staat Sofie altijd voor je klaar om je te helpen met tekst en uitleg en eventueel een handig filmpje.

  Liever kerst knutselen?

  Nieuw bij Haked! Kleine pakketjes met leuke projectjes voor de kerst. Zo maak je paddenstoeltjes, een kerstengeltje of schattige kerstmeisjes van vilt, of maak kerststerren van Macramé. De pakketjes zijn verkrijgbaar voor een klein prijsje en bevatten alle materialen die je nodig hebt om het projectje te maken. Superleuk om samen met kinderen te doen!

  En wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken; De sterren worden gemaakt door middel van macramé, het kerstengeltje wordt gemaakt door middel van wolvilten (naald en schuimblokje inbegrepen) en de paddenstoeltjes en kerstmeisjes worden genaaid van vilt.

  Kerstboom haken

  Sabrina van het kunstig Wolletje heeft een serie leuke potloodfiguurtjes die ze verkoopt op Haked. Het leuk van deze patroontjes is dat deze voor een klein prijsje te koop zijn en je ontzettend leuke projectjes hebt om te haken.

  Leuk voor traktatie of kleine weggeef cadeautjes. Naast verschillende potloodmonstertjes heeft ze een kerstboommannetje en een sneeuwpopje.

  Met welk kerstproject ben jij nu bezig? En wat wordt je volgende project? Laat het ons weten! Vinden we leuk 😀

  Weet je echt niet welke kerstprojecten je moet gaan haken? Kijk een op Facebook rond in de verschillende groepen of vraag ons om hulp door middel van de whatsapp knop onderin beeld.

  Blog afbeelding van MirelaSchenk via Pixabay

  Wil je deze pagina delen? Kies dan hier voor delen in je RSS feed, op Facebook, Twitter, Pinterest of in Whatsapp.

  0 reacties

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gerelateerde blogs

  Kerststal haken

  Kerststal haken

  Het duurt niet lang meer of het is kerst. De tijd van lichtjes, kerstbomen, mooie versiering, bezinning en natuurlijk...

  Lees meer

  Informatiebrief

  Wil je meer informatie over leuke dingen die je kunt haken voor in de klas? Tips voor hoe je veilig kunt haken voor kinderen? Meld je aan voor de informatiebrief Haken voor in de klas.